2017-02-22

Anmäl dig till Hörby KulturKalas 2017!

Samir & Viktor Hörby KulturKalas 2016

Det är dags att anmäla sig till årets Hörby KulturKalas den 23 maj 2017.

Senast den 26:e mars vill vi ha anmälan från alla som vill uppträda, eller delta med andra aktiviteter.

Vilket kalas det blev förra året med fantastiska artister, sol och värme och publikrekord! I år blir den fjortonde upplagan av Hörby KulturKalas och som alltid kommer kulturen att genomsyra hela Hörby centrum med sång, dans, musik, teater och författarbesök på de upp till sex scenerna.

Hörby Kulturskolas ungdomar är stommen i kulturkalaset, och så kryddar vi med kända stjärnor och en mängd artister och band från hela Skåne. Förra året uppträdde populära Samir & Viktor, hiphopartisten Allyawan, författaren Björn Ranelid och dansbandsstjärnan Elisa Lindström.

Intresset för att delta i Hörby Kulturkalas är stort och tyvärr kan vi inte garantera att alla som anmäler sig får en plats. Inga arvoden betalas ut, men vi kan garantera en proffsig inramning och en stor, glad och positiv publik.

Deltagarna får besked när programmet är klart, senast den 20 april.

Det är tack vare våra fantastiska partners som vi kan bjuda Hörbyborna på denna härliga folkfest!
Våra huvudpartners är Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne. Fulltofta Slott och Hörby Bil är guldpartner. Kraftringen, Häggenäs Sjukhem och Hörbybostäder är artistpartner och Teleservice är vår teknikpartner. Dessutom stöttar många fler lokala företag kalaset.

Dela på Facebook Tweet
Dela
Hörby KulturKalas 2016
ANMÄL DIG HÄR!
Läs mer om Kulturkalset