2017-04-28

De Vet Du tar en road trip till Hörby KulturKalas

Humorgruppen De Vet Du kommer till Hörby KulturKalas. Gruppen var med i årets Melodifestivalen och de tog sig till Andra Chansen med sin låt Road Trip. Tisdagen den 23 maj klockan 19.00 uppträder de på stora scenen på Gamla Torg i Hörby.

De Vet Du bildades 2010 av de fyra vännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och DJ-Hunk, som bara kallas så. Deras speciella varumärke är en blandning av humoristiska texter och videor med hög igenkänningsfaktor. De driver ofta med aktuella och vardagliga fenomen och händelser.

Gruppen har över 60 000 följare på Spotify, över 85 000 fans på Facebook och mer än 200 000 följare på Instagram. De har medverkat på Top 100-listan med 7 olika låtar och har över 50 miljoner lyssningar. De har i genomsnitt över en miljon visningar för sina filmer på Youtube.

År 2013 gjordes reality-serien De Vet Du som är en komisk webbserie om gruppens liv. Den driver med deras karaktärer, bland annat genom att aldrig säga DJ-Hunks namn eller låta honom tala.

De Vet Du har bland annat blivit utsedda till Sveriges mest bokade artist, och vunnit pris i kategorin Årets musikkanal på svenska Youtube-galan. Och nu kommer de alltså till Hörby! Vad tror ni, kommer de att ha med sig sin folkabubbla på scenen? Och om det blir en kall kväll, kommer vi rentav att få se DJ Hunk ta på sig en t-shirt? Den som finns på plats får se.

 

Dela på Facebook Tweet
Dela