2018-04-05

Årets KulturKalas-mat 2018

Smaka på Hörby KulturKalas-maten redan idag och fram till den 22 maj. Ni kan njuta av såväl KulturKalas-bakelsen, som KulturKalas-pizza, KulturKalas-langos, KulturKalas-äppelsorbet, KulturKalas-bagels, KulturKalas-biffar, KulturKalas-hamburgare samt en KulturKalas-bukett och KulturKalas-blomsterdekoration.

KulturKalas-bakelse
KulturKalas-bakelsen från Tahiti Condis. En mazarinbotten med mango bakelse.

KulturKalas-biffarKulturKalas-biffar från La Café. Biffar fyllda med mozzarella som serveras med stekt potatis och en god sås.

KulturKalas-bagels
KulturKalas-bagels från Boijertz Conditori. Tre olika sorters bagels. En bagel med lufttorkad skinka och syltad rödlök, en bagel med Kallrökt lax och avokado och en bagel med kyckling mozzarella som även går att värma.

KulturKalas-sorbetKulturKalas-äppelsorbet från Nillascatering. En äpplesorbet som är både fri från både gluten och mjölkprotein.

KulturKalas-pizzaKulturKalas-pizza från Pizzahouse. En pizza med massa gott i. Bland annat jalapeños och både mozzarella och vanlig ost.

KulturKalas-burgare
KulturKalas-hamburgare från Z-Grillen. Salsaburgare med jalapeños, nachos och salsa. Serveras med strips och dryck.

KulturKalas-langos
KulturKalas-langos från Grön och Vit Gatukök. Langos med ungersk korv, räkor, ost, svamp och skinka i fyra minst lika goda delar.

 

KulturKalas-blombukett 
KulturKalas-bukett från CHblommor. Vackra nejlikor bundna för att bilda en större nejlika.

 

KulturKalas-blomsterdekoration

KulturKalas-blomsterdekoration från Pamps. En dekoration med fairtrade-rosor och kvistar i en glascylinder med vattenpärlor.

Dela på Facebook Tweet
Dela