2018-04-19

Lamix till Hörby KulturKalas 22 maj!

Lamix till Hörby KulturKalas

​För fjärde året i följd har Hörbyungdomarna själva fått välja vilken artist de vill se på KulturKalaset. I år föll valet på Lamix.

– Vi bjöd in ungdomar via Hörby Ungdomsstyrelses Facebooksida till ett möte på Aktivitetshuset, berättar Alina Katz och Elin Nilsson från Ungdomsstyrelsen. Där delade vi in oss i smågrupper och diskuterade tillsammans vilka artister vi var intresserade av. Sedan gjordes en topp fem-lista. När vi fick reda på att Lamix var bokad blev vi helt lyriska, han var vårt första val, att han kommer till Hörby är så himla coolt!

Lamix är artisten bakom hitlåten ’’Hey Baby’’, hans uppväxt har kantats av oroligheter och det är något han vill komma ifrån genom musiken. Han vann Framtidens artist på P3-guld 2018 och siktar på årets artist till nästa år.

En EP släpptes i april och låtarna har legat på topp 50 Spotify Sverige. Det är verkligen mäktigt att kunna presentera en artist som ger allt, inspirerar ungdomar och står för en ljus framtid.

Se Lamix på gamla torg klockan 21.00 och missa inte hans signering vid Ung Scen efter hans spelning.

Följ Hörby KulturKalas på Facebook
 
Hörby KulturKalas arrangeras av Hörby kommun i samarbete med Lions Club i Hörby. Stort tack till våra partners som gör Hörby KulturKalas möjligt: Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne (HuvudPartner), Kraftringen, Häggenäs Sjukhem & Hörby Lantmän (ArtistPartners), Fulltofta Slott (GuldPartner) och Teleservice (TeknikPartner) och Bil-Månsson (BilPartner). Dessutom stöttar många fler lokala företag kalaset.
Dela på Facebook Tweet
Dela