2018-04-04

Sommarlovsentreprenör - bli din egen chef i sommar!

Är du mellan 15 och 19 år, ser möjligheter och gillar högt tempo? Är du dessutom framåt och företagsam finns det väldigt goda möjligheter att tjäna en rejäl slant i sommar. Vi kan garanterar dig en lärorik, rolig och energigivande sommar i ett fartfyllt tempo och i en positiv anda!

Genom att delta i Sommarlovsentreprenörerna får du möjlighet till en inspirerande grundutbildning i entreprenörskap, hjälp med att utveckla idéer, kunskaper i marknadsföring. Dessutom ett fantastisk nätverk med möjlighet till mentorer i vårt lokala näringsliv.

Som sommarlovsentreprenör kan du driva  ditt sommarföretag själv eller tillsammans med kompisar.

Ungdomar som är skrivna i Hörby kommun är Varmt Välkomna att anmäla sitt intresse till sommarens platser.  Senast den 15 maj vill vi ha din anmälan!

Anmäl ditt intresse till att bli en av årets Sommarlovsentreprenörer via länken nedan. Vill du veta mer om hur det fungerar så är du varmt välkommen 3 maj kl 16 i kommunhuset, Ringsjövägen 4, Hörby.

Projektet finansieras av Hörby kommun, Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Region Skåne.

 
Dela på Facebook Tweet
Dela
Sommarentreprenör 2018
Få hjälp att starta eget företag

  • Anmäl dig här! Vill du veta mer om hur det fungerar så är du varmt välkommen 3 maj kl 16 till  kommunhuset, Ringsjövägen 4, Hörby!