2018-02-20

Vad tycker du ska hända nu i vår humorsåpa?

Inspelningsteamet med Anders Johansson, Carl Bäfving, Eva Westerling och Viktoria Johansson. Längst fram Bianca Mogren
​Inspelningsteamet med Anders Johansson, Carl Bäfving, Eva Westerling och Viktoria Johansson. Längst fram Bianca Mogren.

Nu är det dags att ta nästa steg i maktkampen om Hörbys potatisimperium - som rasat i vår humorsåpa ”HÖRBY” under hösten.

Skriv ett eget avsnitt, eller kom med inspel om roliga vändningarna i historien. Du som bidrar med historier som väljs ut, erbjuds att vara med i hela processen, från att diskutera din idé med regissören, till att bearbeta manus, vara med vid inspelningen och naturligtvis bli först att få en förhandstitt på det färdiga resultatet.

  • För inspiration finns nu hela humorserien ”HÖRBY” i en sammanklippt version och även bloopers, alltså roliga klipp från inspelningen, på webbsidan hejahörby.se.

- Det ska bli jättekul och inspirerande att få jobba vidare med ”HÖRBY” tillsammans med Hörbyborna, säger Anders Johansson, som i nära samarbete med kommunens kommunikatörer  ligger bakom det mesta i satsningen.

Anders Johansson, från Sunnanå Production, har kläckt idén som serien bygger på, skrivit manus, regisserat, klippt och skapat musiken. 

Det är också han som ska förädla de idéer till fortsättning som kommer in från Hörbyborna.

Du som bidrar är välkommen att skriva in platser i vår kommun som du tycker borde lyftas eller någon person, eller kanske ett helt handbollslag?

Senast den 19 mars vill vi ha dina idéer via mail till info@horby.se. Gör en kort beskrivning, max en A4. Beskriv huvuddragen så enkelt som möjligt. Inga repliker eller regianvisningar behövs. Kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter och skriv gärna lite om dig själv.

Hela humorsåpan och bloopers, hittar du här:

 
Dela på Facebook Tweet
Dela
Humorsåpan "HÖRBY"
Skriv din egen fortsättning

Vill du vara med och påverka ”HÖRBY” så skicka ett mail med en kort beskrivning av dina idéer, max en A4, till info@horby.se senast den 19 mars.
Beskriv huvuddragen så enkelt som möjligt. Inga repliker eller regianvisningar behövs. Kom ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter och skriv gärna lite om dig själv.

Se hela humorserien
Läs mer om "HÖRBY"