Smaka
på årets
KulturKalas-bakelse

Välkommen till Hörby KulturKalas 23 maj 2017!

Missa inte humorgruppen De Vet Du, skånsk rock n’ roll med Pedalens Pågar och hiphop-stjärnan Linda Pira som är ungdomarnas eget val och många många fler!

Rikskända artister

Även i år bjuder Hörby KulturKalas på ett rikligt och varierande artistutbud. Det lär bli fullt på Gamla Torg klockan 19.00 då mellofavoriterna De Vet Du drar igång sin Road Trip. Dessutom kommer Pedalens Pågar att uppträda på Nya Torg klockan 20.00, och Hörbyungdomarnas eget val i år är hiphopartisten Linda Pira, som du kan se klockan 21.00 på Gamla Torg. Augustprisade Hörbyförfattaren Lina Wolff delar ut pris i den novelltävling för ungdomar som hon tillsammans med Hörby bibliotek arrangerat.

Ny scen på Metropol

KulturSkolans duktiga ungdomar har i år fått sitt högkvarter på Metropol. Där bjuder de på pianospel, folkmusik, blockflöjt och allsång för att bara nämna något. Dessutom blir det en minifilmfestival och en utställning av KulturSkolans bildelever. Vill man prova att göra animerad film eller att dansa med KulturSkolans danspedagog går det också bra. Och givetvis återfinns flera uppträdanden av kulturskoleelever även på Gamla och Nya Torg.

Våra härliga konferencierer

På Gamla Torg är det blott sextonåriga Moa Lundmark som står för värdskapet, och på Nya Torg träffar ni Ulrika Börjesson, som håller i trådarna där. Ung scen finns precis som förra året vid Sandahls bakficka, mellan Gamla och Nya Torg. Runt om på området kommer du också att hitta våra gatuperformance-artister som bjuder på många spännande överraskningar.

Hörby KulturKalas är som alltid gratis för alla besökare. Alla artister uppträder gratis, utom de rikskända, som våra partners bjuder på.

Varmt välkommen att vara med på KulturKalaset som startar klockan 10.00 med förskolebarnen som sjunger på Gamla Torg, och som slutar långt in på kvällen.

Det är tack vare våra fantastiska partners som vi kan bjuda Hörbyborna på denna härliga folkfest!

Våra huvudpartners är Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne. Fulltofta Slott och Hörby Bil är guldpartner. Kraftringen, Häggenäs Sjukhem och Hörbybostäder är artistpartner och Teleservice är vår teknikpartner. Dessutom stöttar många fler lokala företag kalaset. 

Våra partners 2017

SponsorerKulturKalaset.jpgKontakt
om du har frågor om KulturKalaset

Välkommen att kontakta Petra Kuritzén med frågor och för att diskutera hur ditt företag kan synas med Hörby KulturKalas
 
Telefon:
0733-31 84 55