Välkommen till KulturSkolan

På KulturSkolan kan du lära dig att spela ett instrument, dansa, sjunga i kör, måla, spela teater, göra film och mycket mer! Vi har kurser för såväl nybörjare som för dig som redan kommit en bit i ditt ämne. KulturSkolan anordnar under terminerna en rad konserter och arrangemang.

Öppet hus - 1 april kl. 11-14öppet hus 20170401.JPG

Kom och prova KulturSkolans alla ämnen lördagen den 1 april. Vi samlas på Aktivitetshuset kl. 11.00 där besökarna bjuds på en litenkonsert samt information. Därefter leds besökarna runt i husen genom en tipspromenad där det finns möjlighet att prova

alla KulturSkolans ämnen. Om ni inte  kan komma till kl. 11.00 går det självklart bra att titta förbi när ni kan. Scouterna finns på plats och säljer korv.

Välkomna! 

 
 
 
Nyfiken på Saxofon & klarinett?Saxofon.jpg

Anmälningsdatumet har passerat men än finns det möjlighet att anmäla sig till saxofon och klarinett. Som elev får du träffa vår duktiga träblåspedagog Mattias Carlson som också leder KulturSkolans orkestrarna. Har du svårt att ta dig till Hörby finns det möjlighet att ha din lektion på skolan där du går. Anmäl dig via anmälningsblanketten under rubriken "anmälan och regler" till vänster eller hör av dig direkt till mattias.carlson@horby.se

OBS!

Tyvärr fungerar inte webbanmälan än. Tills de tekniska problemen lösta använder ni anmälningsblanketten, som ni hittar under rubriken "anmälan och regler" till vänster på denna sida, för att anmäla ert barn.

 

 

​​​​​​​​​​
John Bjerkert
KulturSkolechef

0733-318446
E-post E-post
Ulrika Börjesson
KulturSkolesekreterare
0415 - 37 83 20

E-post E-post