Badglädje

Besök Lågedammsbadet och var med om en glädjefylld upplevelse 

I mitten av Skåne i Hörby finns Lågedammsbadet. Ett bad där du har möjlighet till en glädjefylld upplevelse för hela familjen. Här kan ni leka, motionera, relaxa, njuta och framförallt umgås med varandra.

Under sommarmånaderna juni, juli och augusti öppnar vi upp för motionssimning och lek i vår 50-meters bassäng utomhus med tillhörande grönområde för den som vill sola och koppla av. För de allra minsta har vi en barnbassäng utomhus. Under dessa månader har vi även öppet vår anläggning inomhus (utom 25-meters bassängen).

Allt om våra badattraktioner kan ni läsa om i spalten till vänster.

Hos oss går det utmärkt att ta med egen fikakorg så länge ni förvarar allt medhavt i hårdplast eller papp, inget glas. Vi har även en cafeteria där vi säljer enklare förtäring såsom glass, läsk, korv med bröd, panpizza mm.

Även i solrummet är man välkommen att ta med egen förtäring, men alkohol och glasflaskor/glas är inte tillåtet.

Lågedammsbadet är tillgänglighetsanpassat. För er som använder rullstol finns det tillgång till lift i både omklädningsrum och i simhall.

Ni som har barnvagn med er ser vi gärna att ni ställer den i vår cafeteria. Detta för att vi ska kunna utrymma anläggningen smidigt vid eventuell händelse.

Hänglås behövs för skåpen i omklädningsrummen. Ta med ett eget eller köp ett för 50 kr i receptionen.

Det finns även möjlighet att hyra ett lås för 50 kr, du får då tillbaka 40 kr när låset lämnas tillbaka. Tänk på att ha med kontanta pengar till låset och att pengarna för hyrt lås endast kan fås tillbaka när receptionen är öppen.

Foto: Alice Karlsson

Verksamhetsansvarig
Eva-Lotta Gustafsson
0415-37 82 70
0733-31 82 70
E-post E-post