Årskurs 1–6

På Älvdalsskolan går elever i årskurs 1 till 6. Vi har tillgång till bra teknik i vårt lärande, och har många kulturarrangemang.

Vi är med i ett projekt för information och kommunikationsteknik, IKT, och använder regelbundet teknik i vår undervisning. Tekniken är också till hjälp när vi ger stöd åt barn med särskilda behov.

Vi har ett välsorterat bibliotek som alltid är tillgängligt för elever och personal. Förutom skönlitterära böcker finns här faktaböcker, tidningar och ljudböcker. Det finns också böcker på andra språk än svenska. Skolbiblioteksansvarige har inspirerande bokprat i klasserna och finns tillgänglig i skolbiblioteket några timmar i veckan.

Hos oss har vi många kulturarrangemang, bland annat en vårfestival och musikaliska framträdanden. Vi har också mycket gemensam idrott, som klasskamper, bordtennisturneringar och orientering.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.